skip to Main Content

Consulta Online

935 00 83 83 info@bombi-abogados.es Carrer de Roger de Llúria, 147, 08037 Barcelona
Requisits Parelles De Fet

Quins requisits hi ha i com es constitueixen les parelles de fet?

Cada vegada són més les persones que són reticents a agafar el matrimoni, de manera que les parelles de fet es converteixen en una opció legal ideal per a tots els que no volen casar-se. Les parelles de fet bàsicament es fonamenten en el dret de convivència pública i estable entre dues persones de la mateixa o diferent sexe que vulguin desenvolupar una vida familiar.

Read More
Estos Son Los Derechos De Los Trabajadores Ante Las Bajas Por COVID-19

Drets dels treballadors davant períodes de baixa per COVID-19

A mesura que es va tornant a la normalitat en els treballs, van sorgint més preguntes sobre els drets que tenen els empleats davant aquesta situació excepcional. Moltes coses són diferents en els negocis durant la nova normalitat i des de Bombi Advocats ajudarem a resoldre aquests dubtes i assessorarem a tots els que ho necessitin.

Read More
Moratoria D' Hipoteques

Consideracions sobre la moratòria d’hipoteca per coronavirus

En plena crisi de l’COVID-19 moltes són les famílies que estan tenint problemes per arribar a final de mes, havent de subsistir com poden per passar aquesta mala època. Per fortuna, des del govern i els bancs s’han aprovat mesures per poder seguir pagant les hipoteques tot i que els guanys s’hagin vist disminuïdes.

Read More
Com Previndre I Evitar Un Desnonament

Descobreix com previndre i evitar un desnonament

Una de les situacions més desagradables i difícils de gestionar que pot afrontar una família és la de l’desnonament. Els motius que poden portar a haver de viure una desgràcia com aquesta són innombrables, sent de vital importància saber com actuar en cada cas. És molt freqüent que hi hagi parelles que recorrin a una hipoteca quan poden fer front a la mateixa sense ser conscients que després poden venir temps difícils.

Read More
Como Saber Si He Sido Victima De Una Estafa

Quins passos seguir si has estat víctima d’una estafa

Lògicament, ningú es vol veure embolicat en una situació de frau o estafa, ja que pot arribar a comportar una gran pèrdua de diners o recursos. L’estafa és un dels principals delictes contra el patrimoni i l’ordre socioeconòmic, però no és tan senzill determinar quines accions comporten un delicte d’estafa i quins no, a causa de les característiques que tenen aquests delictes i les consideracions de el Codi Penal.

Read More
Com Posar Una Reclamació A Un Banc

Vull posar una reclamació al meu banc, què he de fer?

Pot passar que una entitat bancària violi els nostres drets i no actuï d’acord amb el que estableix la llei. Les faltes dels bancs poden ser de tot tipus, des de no respectar la protecció de dades fins al fet de fer operacions fraudulentes. Sigui quin sigui el cas, el convenient és demanar a l’banc i, per això, el més apropiat és comptar amb experts que sàpiguen com procedir en cada cas.

Read More
Back To Top