skip to Main Content

dret civil advocats barcelona

Advocats civil

El Civil és una de les branques més àmplies de el Dret. Amb l’objectiu de cobrir totes les seves àrees d’acció i oferir als nostres clients una atenció especialitzada en el nostre bufet d’advocats a Barcelona, ​​comptem amb el millor equip de juristes formats específicament en el dret civil.

Només d’aquesta manera podem donar resposta a totes i cadascuna de les situacions que ens plantegen diàriament els nostres clients. Una resposta ràpida, eficaç i contundent que buscarà en tot moment beneficiar els interessos dels que decideixen dipositar en nosaltres una cosa tan valuós com ho és la seva confiança.

Advocat civil Barcelona

En Advocats Bombí & Ripoll, un dels bufets d’advocats de Barcelona amb més renom i prestigi de la província catalana, trobarà el millor assessorament i representació jurídica a l’hora de defensar els seus drets davant de tot tipus de situacions. No en va comptem amb el millor equip d’advocats especialistes en dret civil.

  • Defensa dels drets de consumidors i usuaris.

Davant de casos d’abús en les factures de la llum, l’aigua, el telèfon o el gas no dubti en comptar amb els nostres serveis. Informeu-vos sobre les nostres prestacions en matèria de defensa de consumidor. L’ajudarem davant de situacions de desemparament davant de problemes amb contractes subscrits amb agències de viatges, articles o serveis adquirits que, de la manera que sigui, li han acabat decebent i causant un perjudici. Contracti i als serveis d’un advocat a Barcelona a través de Bombí & Ripoll.

  • Contractes de qualsevol índole.

Incloent arrendaments, arres, compravendes, préstecs, donacions i qualssevol altres relacionats amb drets reals: en Bombi & Ripoll trobarà l’ajuda que necessitava a l’hora de redactar tot tipus de contractes civils.

En qüestions tan delicades com aquestes l’assessorament d’un advocat especialitzat pot suposar la diferència entre l’èxit i el fracàs. Permeti que li assignem un advocat civil a Barcelona que vetlli pels seus interessos.

  • Reclamacions de participacions preferents i clàusules sòl contra bancs.

Si és vostè un dels milers d’afectats per les preferents o si la seva entitat bancària se l’ha jugat enganyant per fixar una clàusula sòl clarament abusiva en la seva hipoteca no dubti en contractar els nostres serveis. Sàpiga que en tots aquests casos la Llei està de la seva part, però necessitarà de el coneixement i l’experiència d’uns bons professionals perquè, en efecte, els seus drets siguin respectats i reparats de manera oportuna.

advocats dret civil barcelona

Contacti sense compromís amb el nostre bufet

Si està buscant contractar els serveis dels millors advocats civil de Barcelona no busqui més. En Bombí&Ripoll Advocats comptem amb un excel·lent equip de professionals compost per advocats especialitzats en totes les àrees de Dret, psicòlegs, notaris, perits judicials i fins i tot detectius privats.

El nostre bufet d’advocats a Barcelona és conegut per l’eficàcia i el compromís amb els que portem endavant cada cas que arriba a les nostres mans. El benefici i la tranquil·litat dels nostres clients són les nostres màximes prioritats, per això oferim un tracte personalitzat, atent i realista.

Back To Top
contacta amb bombi advocats