skip to Main Content

Es troba ara mateix buscant advocats especialistes en dret mercantil? El bufet d’advocats Bombí & Ripoll és un despatx d’advocats a Barcelona dedicat a l’assessorament jurídic i assistència legal en diverses àrees o àmbits d’el dret. Ens diferenciem d’altres bufets en què comptem amb especialistes en totes les àrees de Dret per oferir, d’aquesta manera, un servei integral partint d’una visió més àmplia de el Dret. Creiem que és la millor manera de garantir resultats als nostres clients.

A més, per garantir un servei encara més ampli, comptem amb la col·laboració de professionals com psicòlegs, perits judicials, arquitectes, notaris o detectius privats, entre d’altres. Pensem fermament que aquesta és la millor manera de treballar i de resoldre qualsevol cas relacionat amb el dret mercantil.

Advocats en Barcelona

Estàs buscant advocats de dret mercantil a Barcelona? Al nostre despatx d’advocats, Bombí & Ripoll, comptem advocats especialitzats i formats específicament en aquesta branca de el dret. Amplia i contrastada experiència en l’assessorament mercantil i en la representació de casos davant els tribunals. Els nostres advocats mercantils estan acostumats a la defensa i a l’exercici de tota classe d’accions en l’àmbit de l’empresa i de el dret mercantil.

Basem la nostra actuació en uns principis, que són la base de la nostra metodologia de treball i de la nostra relació amb el client.

advocat dret mercantil

Transparència i claredat

Anàlisi prèvia realista de cada situació per determinar les probabilitats d’èxit en el cas encomanat. En Bombí & Ripoll ens prenem molt seriosament aquest punt, ja que busquem ser totalment clars i transparents.

Dedicació i compromís

Lleialtat i total predisposició en tot moment, abordat cada cas com si fos l’últim.

Comunicació

A nivell comunicacional, el nostre advocat mercantil estarà a disposició el client per resoldre cada dubte , informar-lo de l’evolució de l’assumpte que s’ha encomanat i preparar conjuntament i de forma adequada qualsevol tràmit, actuació o document necessari.

Serveis que oferim com a advocats mercantils

Bombí & Ripoll, nostre despatx d’advocats especialistes en dret mercantil a Barcelona, ofereix el necessari assessorament extrajudicial i la defensa en els tribunals en l’àmbit de el dret mercantil, oferint serveis referents a la branca de el dret mercantil com són els següents:

Dret societari

Assessorament en la constitució i dissolució de societats. Assessoria en activitats comercials de tota mena. Acords societaris tals com augments i reduccions de capital, modificacions estructurals. Secretaria de Societats i Consells d’Administració.

Contractació mercantil

Incloent entre d’altres, contractes de distribució, agència i subministrament. Assessorament i suport perquè els tràmits i lliurament de documents segueixin les regulacions pròpies de el dret mercantil, ja que són documents que han de redactar d’acord amb uns principis concrets i formulats de la manera correcta.

Dret de les Noves Tecnologies

Protecció de dades de caràcter personal, e-commerce.

Resolució de conflictes

En l’àmbit empresarial i comercial. Hi ha problemes en les relacions comercials que, en el pitjor dels casos, han de ser resoltes amb l’ajuda d’un advocat especialista en dret mercantil.

Necessites contractar advocats especialistes en dret mercantil?

Oferim assessorament en dret societari i dret mercantil tant de forma puntual com un servei continu per a tot tipus d’empreses i empresaris, socis, accionistes i directius o administradors.

Intentarem resoldre les situacions buscant la via amistosa i pactada en un conflicte i anar als tribunals si no queda una altra opció. L’experiència, absoluta dedicació i qualificació de la teva advocat mercantil a Barcelona t’ajudarà, en tot cas, a resoldre els teus conflictes. Comptem amb un alt percentatge d’èxit en les nostres accions dutes a terme en aquesta branca de el dret.

Necessita contractar els serveis d’un despatx d’advocats a Barcelona especialista en resoldre tota mena de conteses que incumbeixen el dret mercantil? ¡Contacti’ns i li informem de tot en la seva primera consulta!

advocats en barcelona

Back To Top
contacta amb bombi advocats