skip to Main Content

Desnonaments Barcelona

En Bombí & Ripoll, prestigiós bufet d’advocats de Barcelona, ​​comptem amb una llarga experiència en tràmits de desnonament de tot tipus d’immobles, ja siguin habitatges o locals comercials.

Interposar una demanda de desnonament a Barcelona és un procés complex. Pot acabar de manera molt poc avantatjosa per al propietari de l’immoble si no es porta a terme de la manera correcta per un advocat amb coneixements i experiència suficients en l’àrea de el dret immobiliari. En el nostre despatx trobarà un gran nombre d’advocats experts en desnonaments de Barcelona capaços no només de recuperar el seu habitatge sense més complicacions, sinó també de fer-ho en el menor temps possible.

Advocats Desnonaments

Gràcies a la Llei 19/2009, de 23 de novembre, de mesures de foment i agilitació processal de l’lloguer i de l’eficiència energètica dels edificis dels desnonaments a Barcelona vénen desenvolupant-se cada vegada amb més rapidesa i facilitat. I és que en vista de l’elevat nombre de demandes de desnonament que es venien interposant des de l’inici de la crisi econòmica, el Govern va decidir impulsar aquesta llei, coneguda com la Llei de l’Desnonament Exprés s per tal de alliberar els jutjats i permetre que centenars de persones recuperessin les seves immobles de mans d’inquilins incapaços de fer front als deutes.

D’aquesta manera, el procés judicial que comporta una demanda de desnonament és, a dia d’avui, molt més ràpid que fa uns anys. Tot i que, tal com hem dit a l’inici d’aquesta secció, porta amb si una sèrie de dificultats que, de ser dut a terme sense l’assessorament d’un bon advocat de Barcelona podria derivar en un resultat nefast per a l’interessat.

desnonaments a barcelona

El procés, explicat de manera molt superficial, vindria a ser el següent:

  • L’arrendador haurà de fer una reclamació del deute a través d’un burofax 1 mes abans a la interposició de la demanda de desnonament

En primer lloc, i per tal d’evitar que l’arrendatari pugui paralitzar el procés mitjançant una enervació de l’acció. Un cop realitzada la reclamació, si l’inquilí continués sense satisfer el deute l’arrendador podria llavors interposar la demanda de desnonament per falta de pagament i, a més, reclamar totes les rendes degudes i vençudes davant el jutjat en el que estigui localitzat l’immoble en qüestió. D’això s’encarregaria nostre equip d’advocats, de manera que vostè no hauria de preocupar per res.

  • Assenyalar la data i hora de celebració de la vista i es procedirà a la corresponent notificació tant a l’demandant com a el demandat

En un termini de tan sols 5 dies a partir de la presentació de la demanda i la seva posterior acceptació per part de jutge. Cal destacar que, per descomptat, la no compareixença de l’demandat a la vista no suspèn el judici, de manera que el demandant pot estar segur que el procés no només seguirà endavant, sinó que amb Bombí & Ripoll tindrà garantit el resultat que desitja i, en breu, podrà recuperar el seu immoble.

Dit Acte d’assenyalar també la data de l’llançament, o el que és el mateix, la data en què el demandat serà desallotjat de l’immoble de no fer-ho en la data assenyalada de manera voluntària. Aquesta data, per a tranquil·litat de demandant, no podrà ser superior a 1 mes a partir de la data assenyalada per a la vista oral.

  • Dictar sentència

Finalment, un cop que s’hagi celebrat la vista, el jutge trigarà tan sols 5 dies a dictar sentència. Serà en aquest moment quan el nostre client vegi recuperat el seu immoble i, per fi, comprovi que en Bombí & Ripoll Advocats només treballem per al seu benefici i absoluta tranquil·litat.

Si teniu un habitatge o un local comercial els inquilins es neguen de manera sistemàtica a pagar-li les mensualitats corresponents i el que hauria de ser una font d’ingressos s’ha convertit en l’origen d’una insostenible situació d’estrès i problemes , no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Presenti’ns seu cas i els nostres advocats l’assessoraran sense cap compromís i de manera totalment gratuïta sobre el desnonament inquilí, donant-li una visió clara de les vies d’acció de què disposa així com de les seves possibilitats d’èxit. Contracti els nostres serveis i estarà invertint en tranquil·litat.

Back To Top
contacta amb bombi advocats