skip to Main Content

Advocats immobiliaris

Des del mateix moment de la seva creació, en Advocats Bombí & Ripoll hem perseguit un objectiu que considerem fonamental per a proporcionar un servei eficaç, diligent i personalitzat als nostres clients, capaç de protegir els seus drets i garantir els seus interessos: unir sota un mateix bufet totes les branques del Dret.

És per això que comptem amb els millors advocats de Barcelona ja sigui en dret immobiliari, civil, penal, mercantil, laboral o administratiu. I és que en la gran majoria de situacions un cas relatiu a el dret immobiliari sol estar relacionat d’alguna manera amb alguna altra branca de el Dret. Així doncs, d’aquesta manera ens assegurem d’oferir un servei íntegre i capaç de donar una resposta ràpida i segura davant de qualsevol situació que se’ns plantegi.

Advocat immobiliari Barcelona

En concret, els nostres advocats de Barcelona experts en dret immobiliari, posseeixen una gran experiència i formació en temes de compravenda d’immobles, arrendaments urbans, expropiacions, desnonaments, herències i donacions.

La nostra especialització és tal que aquestes últimes quatre situacions tenen el seu pròpia secció dins la nostra web per poder oferir-li una primera presa de contacte més personalitzada i adaptada a la seva situació en concret. Els nostres advocats immobiliaris a Barcelona l’assessoraran en tots aquells aspectes que estiguin relacionats amb la compravenda o l’arrendament d’un immoble</ strong>.

dret inmobiliari barcelona

D’aquesta manera, s’encarregaran de estudiar la situació jurídica de l’immoble que es pretén comprar o vendre i duran a terme totes les negociacions que siguin necessàries amb els compradors o venedors per tal de garantir els màxims beneficis per a els nostres clients.

Per descomptat, també s’ocuparan de redactar els contractes de compravenda, arres i arrendaments, així com d’assegurar que es compleixin rigorosament totes i cadascuna de les clàusules previstes en els mateixos. Gràcies al nostre servei de gestió documental nostres clients no hauran de preocupar de res.

Contracti i als serveis d’un advocat immobiliari de Barcelona en Bombí & Ripoll i gaudeixi d’una gestió eficaç, ràpida i per sobre de tot beneficiosa.

Back To Top
contacta amb bombi advocats