skip to Main Content

Política de privadesa

BOMBI & RIPOLL ADVOCATS es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal creat sota la nostra responsabilitat les dades que ens faciliteu voluntàriament (per exemple a través del correu electrònic o de formularis posats a la vostra disposició en aquest lloc web ) amb la finalitat de poder gestionar les seves peticions i/o consultes. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint a aquest efecte un escrit (acompanyant còpia d’un document oficial que us identifiqui) BOMBI & RIPOLL ADVOCATS (Roger de Llúria 147, Barcelona 08037), o enviant un correu electrònic a info@bombi-abogados.es indicant al sobre oa l’assumpte del missatge la referència: “Política de privadesa”.

BOMBI & RIPOLL ADVOCATS es compromet a observar l’obligació de secret de les dades de caràcter personal que ens faciliti, a tractar-les de forma confidencial ia guardar-les adoptant les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats, tenint en compte tot moment de l’estat de la tecnologia.

A la nostra pàgina web no hi ha hipervincles que permetin la comunicació de les seves dades a altres pàgines web. A més, les vostres dades no seran segmentades ni tampoc farem ús de mètodes invisibles de dades personals.

És possible que a la nostra pàgina web hi hagi formularis en què es demanin les seves dades per a finalitats concretes. En aquestes circumstàncies cal atenir-se a les condicions específiques aplicables en cada cas.

Back To Top
contacta amb bombi advocats