skip to Main Content

Advocats matrimonialistes

El dret matrimonial és aquella branca de el Dret que s’encarrega de regular les normes jurídiques que sentin les normes per les quals ha de regir-se la institució de el matrimoni. En aquest sentit, els nostres advocats matrimonialistes a Barcelona tenen una gran experiència i formació en tots aquells temes que comprèn aquesta àrea de Dret:

• Separació de béns i Divisió de el patrimoni.
• Reestructuració de mesures.
• Convenis reguladors.
• Divorcis. Tant divorci de mutu acord com contenciós.
• Separacions.
• Nulitat matrimonial.
• Parelles de fet.
• Dissolució i liquidació de societats guanys.
• Adopcions.
• Paternitats.
• Guarda i custòdia fills.
• Establiment o modificacions pensió d’aliments.
• Règim de visites a fills.
• Desemparaments.
• Execució per impagament de pensions, tant compensatòria com d’aliments.
• Violència domèstica.

dret matrimonial

Així doncs, en Bombí & Ripoll, qualificat pels nostres clients com un dels millors despatxos d’advocats a Barcelona pel nostre elevat percentatge d’èxits i pel compromís que establim amb els casos d’aquelles persones que decideixen dipositar en nosaltres la seva confiança, oferim assessorament i representació legal per a tots aquells assumptes relatius a el dret matrimonial.

I és que molta gent desconeix quins són exactament tots els drets i deures que comporta el matrimoni, així com la llarga llista d’efectes sobre el patrimoni o les conseqüències a què hauran de fer front si, un cop casats, decideixen separar-se per la via que sigui.

Diferents situacions

Com advocats matrimonialistes de Barcelona podem oferir assessorament legal i jurídic davant de situacions relacionades amb separació o divorci, ja sigui un divorci de mutu acord o en casos en què hi hagi una demanda per part d’algun dels cònjuges (divorci contenciós). També podem ocupar tant de situacions que afecten un matrimoni com a una parella de fet.

Sobre els nostres serveis

No solament busquem la millor opció per als nostres clients, sinó també per a una de les parts més afectades: els fills o filles. D’aquesta manera, ens centrarem en què els processos es facin de la manera més sensible, ràpida i favorable als interessos de totes les parts, atenent especialment a qüestions que afectin els fills menors d’edat, com la guàrdia i custòdia (custòdia compartida i altres casos en què no pugui donar-se aquesta), règim de visites, pensió d’aliments, pla de parentalitat i la resta de qüestions que puguin afectar la relació pares-fills després d’un divorci. Sempre treballant per vetllar pels drets i interessos dels nostres clients en tot el referent a el dret matrimonial. Bombí & Ripoll Advocats li assegura compromís, professionalitat i àmplia experiència en la matèria.

advocat matrimonial barcelona

Advocat matrimonial Barcelona

En Bombí & Ripoll disposem d’uns excel·lents advocats matrimonials a Barcelona que s’encarregaran d’assessorar-li, responent davant de qualsevol consulta que vostè desitgi formular-nos, i representar-li en cas de voler dur endavant qualsevol tipus de procediment judicial. Tot això sempre des d’una via d’actuació diplomàtica i humana.

El nostre equip d’advocats s’encarregarà d’atendre el cas d’una manera personalitzada, íntima i altament confidencial. La nostra professionalitat ens precedeix. De fet, si totes les persones que han passat pels nostres despatxos ens recomanen no és només per la nostra habilitat en aconseguir els màxims beneficis per als nostres clients, sinó també per la nostra transparència.

Quan algú recorre a nosaltres pot estar segur que li oferirem a el millor advocat matrimonialista de Barcelona. Aquest professional es bolcarà de ple en el cas, l’assessorarà de manera personalitzada i respondrà a qualsevol qüestió que desitgi plantejar-li en qualsevol moment del procés. De la mateixa manera, com no podia ser d’altra manera, el mantindrà a la diana de l’estat i els avenços aconseguits en el seu cas. També l’informarà de les diferents vies d’acció amb què compta en cada moment i de la conveniència a l’hora d’escollir una o altra, assessorant sobre les conseqüències i percentatges d’èxit que portarà amb si cadascuna d’aquestes vies perquè sigui vostè qui, en última instància i sempre amb el suport i el consell dels nostres advocats, qui decideixi quin és el camí que vol seguir.

En definitiva, si està buscant un advocat matrimonial a Barcelona amb una vasta experiència en el sector i un elevat percentatge d’èxits, capaç d’oferir un tracte professional i personalitzat no ho dubti més i poseu-vos en contacte amb nosaltres. En Bombí & Ripoll Advocats, un dels millors bufets multidisciplinaris de Barcelona i que compta amb àmplia experiència en la matèria, estarem encantats de poder assessorar-lo i, arribat el cas, representar davant de qualsevol tipus de procediment jurídic en el qual protegir els seus drets i interessos.

Back To Top
contacta amb bombi advocats