skip to Main Content

Dret Processal Civil i Mercantil

En Bombí & Ripoll comptem amb advocats especialistes en Dret processal, civil i mercantil a Barcelona, ​​defensa professional davant els Tribunals de Justícia i Tribunals Arbitrals de tota mena de litigis. Som un despatx d’advocats processals de Barcelona amb especialistes en les diferents branques de el dret.

La nostra missió principal és la de defensar els interessos de tots i cadascun dels nostres clients i el nostre compromís és màxim en cada cas que abordem. Al nostre despatx d’advocats de processal a Barcelona entenem que hem de treballar de manera global, per això abordem cada cas comptant amb la col·laboració de la resta d’advocats de Bombí & Ripoll especialitzats en altres branques de el dret així com col·laboradors com a procurador, perits judicials, arquitectes, psicòlegs

En el departament de dret processal de Bombí & Ripoll estarem al tant, a través d’un seguiment exhaustiu de el cas, de qualsevol tramitació i gestió referent i de la resta d’aspectes que concerneixen a la mateixa, informant el client de totes les novetats que puguin donar-se.

Despatx d’advocats civilistes i advocats dret mercantil

Quins serveis oferim des Bombí & Ripoll? Quines accions referents a el dret processal, civil i mercantil portem a terme? La defensa davant els tribunals de justícia i tribunals arbitrals de tota classe de litigis, entre d’altres:

Reclamacions de quantitat

Davant situacions d’impagaments i deutes, els clients de Bombí & Ripoll acudeixen al nostre bufet per plantejar el cas i nosaltres li oferim la nostra ajuda. Com actuem? Prèviament apostem per la via de requeriment extrajudicial per burofax. En cas que calgui recórrer a un procediment judicial, vam optar per el que sigui més avantatjós per als interessos de client en qüestió (monitori, verbal de reclamació de quantitat, ordinari de reclamació de quantitat o judici canviari per xecs, lletres de canvi i pagarés).

Responsabilitat Professional

Saps fins on arriba la teva responsabilitat en el teu lloc de treball? Necessites assessorament o que t’ajudem a resoldre algun conflicte? Des de Bombí & Ripoll també oferim aquest servei.

Arrendaments urbans i propietat horitzontal

Els nostres advocats especialistes en dret mercantil són capaços de resoldre diferents conflictes en matèria d’arrendaments urbans i propietat horitzontal a Barcelona i localitats confrontants. Des Bombi & Ripoll assessorem a client en matèria d’arrendaments rústics i urbans, així com contractes de lloguer, desnonaments, drets i deures de llogaters i propietaris, reclamació de quotes a la comunitat, activitat permeses i no permeses en aquest àmbit, etc.

Procediments sobre interpretació, execució i validesa de contractes

Assegurar-se que qualsevol contracte redactat o rebut és vàlid és important. A més, hem d’aprendre a interpretar-los perfectament. Amb l’ajuda del teu advocat, tindràs tot clar pel que fa a aquest punt.

Dret Processal, Civil i Mercantil

Necessita contractar els serveis d’advocats processals a Barcelona?

Si està buscant contractar els serveis d’un advocat especialista en dret processal, civil i mercantil, contacti ara amb despatx d’advocats a Barcelona, ​​Bombí & Ripoll. Per posar-se en contacte amb nosaltres, pot fer-ho a través del nostre telèfon o correu electrònic. En qualsevol d’aquestes vies de contacte informarem de tot perquè el client tingui clares les probabilitats d’èxit en el seu cas i altres variables o factors que són importants assenyalar abans d’abordar qualsevol cas.

Back To Top
contacta amb bombi advocats